Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: رضا نجفی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، ظهر امروز (پنج شنبه 25خرداد) در شورای حکام آژانس با انتقاد از سیاست دوگانه غرب خواهان رسیدگی جدی به برنامه هسته ای رژیم صهیونیستی شد.

به گزارش ایرنا، نجفی در جریان نشست فصلی ژوئن شورای حکام طی سخنانی که در چارچوب طرح موضوع توانمندی های هسته ای رژیم اسرائیل ارائه شد، ضمن یاددآوری محکومیت شدید برنامه سلاح های هسته ای این رژیم از سوی کشورهای عضو جنبش عدم متعهد خواستار توجه دقیق و رسیدگی جدی به این موضوع از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی شد و برنامه هسته ای نظامی رژیم اسرائیل را مایه نگرانی جدی ملتهای منطقه و جامعه بین المللی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده دائم کشورمان همچنین ضمن انتقاد شدید از سیاست زدگی و رفتار دوگانه غرب در این زمینه، خواستار منع کامل هرگونه همکاری و انتقال مواد و تجهیزات هسته ای به این رژیم شد و نسبت به تاثیرات منفی برنامه هسته ای این رژیم بر امنیت منطقه و اعتبار معاهده عدم اشاعه هسته ای هشدار داد.

وی همچنین گفت دسترسی آزادانه دانشمندان هسته ای رژیم اسرائیل به تاسیسات هسته ای برخی کشورهای دارنده سلاح های هسته ای در حالی صورت می گیرد که دانشمندان هسته ای کشورهای عضو ان پی تی توسط تروریست های اجیر رژیم صهیونیستی در خاورمیانه ترور می شوند.

نجفی همچنین با یادآوری درخواست های مکرر جامعه بین المللی در قالب قطعنامه های مصوب آژانس و کنفرانس بازنگری معاهده عدم اشاعه هسته ای مبنی بر پیوستن فوری این رژیم به ان پی تی و قرار گرفتن کلیه تاسیسات هسته ای آن تحت نظارت کامل پادمانهای آژانس، افزود: متاسفانه رژیم صهیونیستی طی سالهای گذشته با نادیده گرفتن درخواست مشروع جامعه بین المللی و با حمایت کورکورانه برخی کشورها با نقض آشکار همه قوانین و مقررات بین المللی به پبشبرد برنامه هسته ای نظامی خود ادامه است.

نماینده کشورهای عربی نیز در این نشست طی بیانیه ای ضمن محکوم کردن حمایت غرب از توانمندی های هسته ای رژیم صهیونیستی و به شکست کشاندن کنفرانس 2015 ان پی تی، خواستار الحاق بی قید و شرط اسراییل به ان پی تی و قرار گرفتن تاسیسات هسته ای این رژیم تحت پادمانهای آژانس شد و تاکید کرد که تا تحقق این امر موضوع توانمندیهای هسته ای اسراییل که تهدیدی برای منطقه و جهان است باید در دستورکار آژانس باقی بماند.

هیات آمریکا و نماینده اتحادیه اروپا ضمن حمایت از اسرائیل، از طرح این موضوع در این نشست انتقاد کردند.
نشست فصلی ماه ژوئن شورای حکام از روز دوشنبه این هفته آغاز شده و روز جمعه پایان می یابد.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۸۶۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد

نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای به مدت سه روز در هتل عباسی در شهر اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، انجمن هسته‌ای ایران پس از ۲۹ دوره برگزاری کنفرانس هسته‌ای در سطح ملی، شرایط را برای برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای مهیا دانست و در این چارچوب کنفرانس مذکور برتامه ریزی شد. حدود ۵۸۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که با داوری‌های دقیق توسط اساتید بیش از ۵۰ دانشگاه کشور، ‌این آثار بررسی شدند. حدود ۴۲۰ مقاله پذیرفته شده که به‌صورت شفاهی و پوستر ارایه می‌شوند.

همچنین ۵۰ دانشمند از  پنج قاره جهان میهمان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستند و بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه‌ها، بخش های مختلف صنعت ‌هسته‌ای ایران و نیز خارج از کشور در ۱۶ میزگرد علمی و پنل‌های تخصصی سخنرانی می‌کنند. سطح استقبال سایر کشورها از این کنفرانس بسیار خوب بوده به‌طوری‌که بیش از ۵۰ نفر از سخنرانان را افراد خارجی تشکیل می‌دهند.

همچنین در حاشیه این کنفرانس نمایشگاه آخرین دستاوردهای فناوری هسته‌ای ایران برگزار می‌شود.

چرخه سوخت، کاربرد پرتوها، تغییرات اقلیمی به عنوان موضوعی جدید و حکمرانی هسته‌ای از دیگر محورهای این کنفرانس هستند که درباره آنها بحث خواهد شد.

برگزار کننده این کنفرانس بر این نظر است که، این کنفرانس بستر مناسبی را برای حضور صنعت هسته‌ای و دانشجویان حوزه هسته‌ای فراهم می کند و تلاش شده است تا دانشجویان دانشگاه‌ها، اساتید صنعت هسته‌ای و نیز علاقه‌مندان با آخرین پژوهش‌های هسته‌ای ایران آشنا شوند.

شایان ذکر است، در این کنفرانس علاوه بر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، کارشناسانی از  آژانس حضور دارند. یکی از وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حمایت از رخدادهای بین‌المللی برای توسعه علوم هسته‌ای است، بنابراین آژانس از برگزاری این رویداد استقبال گسترده‌ای داشت و حضور رافائل گروسی در این مراسم مهر تاییدی بر حمایت آژانس از رخدادهای علمی بین‌المللی است.

گفتنی است این کنفرانس از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه و با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتومی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای در اصفهان برگزار می‌شود.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سه رکن اساسی برای اجرای سیاست های توسعه دریامحور
  • ترمیم رابطه؟!
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • عیارسنجی سفر گروسی
  • گروسی: امیدوارم نشست اصفهان گام جدیدی برای همکاری‌ها باشد
  • تلاش می‌کنیم هرگونه شبهه‌ای از برنامه هسته‌ای ایران زدوده شود
  • بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی
  • بازتاب حضور گروسی در اصفهان در رسانه‌های بین المللی
  • در دیدار گروسی و باقری چه گذشت؟
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد